Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Mikkel C. Johansen bærer favoritværdigheden

Formel Ford - DK 
05/05/10 

Mindst en kører vil score sin debutsejr i Formel Ford i weekenden
På Ring Djursland afvikles anden afdeling af Danmarksmesterskabet for Formel Ford ved weekenden Classic Car Meeting. Det bliver det første af to gange, klassen for de hurtige enkeltsædede racerbil aflægger Danmarks sværeste racerbane en visit. Og for mindst en af kørerne vil løbsweekenden gå hen at blive historisk.
Han – eller hun – vil nemlig ende med at score sin debutsejr i Formel Ford i weekenden.
 

Den førende i mesterskabet, Jesper K. Egebart, Børkop, er draget til Skotland, hvor han skal deltage i anden runde af det britiske mesterskab, og da ingen af de øvrige kørere i feltet endnu har vundet et løb i klassen, vil en af deltagerne altså kunne score sin første sejr. Ja, faktisk kan denne ære overgå hele to kørere, da der som altid køres to løb i klassen!

Ring Djursland er ikke bare den sværeste bane herhjemme. Det er også banen med de største restriktioner på test, hvorfor ingen af weekendens deltagere har haft mulighed for at forberede sig på de nye Dunlop-dæk, man i år anvender. Det betyder alt andet lige, at de kørere, der har en sæson eller to på bagen i klassen står noget bedre.

Favoritværdigheden bliver derfor båret af Mikkel C. Johansen, Sorø, der i år har taget hul på sin fjerde sæson i Formel Ford. Vestsjællænderen er i år også skiftet fra familieteamet til Fluid Motorsport, der har mere end et årtis erfaring i bagagen fra løb på netop Ring Djursland, og det kan blive hans klare styre overfor sæsonens debutanter som Kean Kristensen, Herlev, og Elliot Winther, Roskilde, der endnu har deres første køretur på banen til gode.


Mikkel C, Johansen og Kean Kristensen i nærkamp ved sæsonstarten tidligere på måneden. På Ring Djursland bærer Mikkel C. Johansen favoritværdigheden.
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

Stillingen i Danmarksmesterskabet for Formel Ford:

Pl. Kører Hjemby Mærke Point
1 Jesper K. Egebart Børkop Ray-Duratec 42
2 Kean Kristensen Herlev Aquila-Duratec 35
3 Mikkel C. Johansen Sorø Van Diemen-Duratec 28
4 Niels-Ejnar Rytter Trustrup Ray-Duratec 23
5 Christina Nielsen Vedbæk Aquila-Duratec 20
6 Elliot Winther Roskilde Mygale-Duratec 17
7 Martin Lumholt Roskilde Aquila-Duratec 12

Fonden Ring Djursland Motorsport
DMKA

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jens Elliot Winther
  • Kean Kristensen
  • Mikkel C. Johansen
  • Ring Djursland
  • 09/05/10 - Ring Djursland - Formel Ford - DK - DM
  •