Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Anderledes udfordring for Peugeot Spider Cup-kørerne

207 Spider Cup
DK 

05/05/10 

207 Spider CupAnden runde af sportsserien byder på udholdenhedsløb og to debutanter
I den kommende weekend skal anden afdeling af den danske Peugeot Spider Cup køres. Det foregår ved Classic Car Meeting på Ring Djursland, men som om den kuperede bane nær lufthavnen i Tirstrup ikke giver udfordringer nok, byder anden afdeling også på et anderledes afviklingsformat end det, kørerne traditionelt kender til.
 

Peugeot Spider Cup-kørerne starter i samme felt som den nye Super Car Challenge, men der bliver ikke tale om et af de sprintløb over godt et kvarter, man normalt er vant til. Det bliver i stedet et sandt udholdenhedsløb, for når de røde lamper er slukket og starten er gået, kommer der til at gå 50 minutter, inden det ternede flag falder og vinderen kan kåres.

For de fleste af kørerne i feltet bliver det helt anderledes end det, de har været vant til. Sidste års treer i mesterskabet, Allan Olsen, Holbæk, har tidligere kørt langdistanceløb i sin Peugeot Spider, mens Carsten Brandt, Århus, der debuterer i klassen, dog har erfaring fra Danish Endurance Championship.

Feltet tæller også en kører, der ikke bare er debutant i Peugeot Spider Cuppen, men også i asfaltbaneløb i det hele taget. Det er Rasmus Wendelboe, Roskilde, der får sin første start i klassen. Den 15-årige skoleelev er dog ikke helt ukendt med motorsporten, da han i de seneste par sæsoner har kørt løb i Rotax Max-klasserne i karting.

Favoritværdigheden til sejren på Ring Djursland må dog ligge hos Søren Mosebo, Rødovre, og Johan Jokinen, Dragør, der deler mesterskabsføringen efter en løbssejr hver.


Johan Jokinen og Søren Mosebo er favoritterne til sejren i søndagens løb i Peugeot Spider Cup på Ring Djursland.
(Foto: Henning Smed / DanskerBiler.dk)

Stillingen i Peugeot Spider Cup:

Pl. Kører Hjemby Mærke Point
1 Søren Mosebo Rødovre Peugeot Spider 37
2 Johan Jokinen Dragør Peugeot Spider 37
3 Henrik Jansen Roskilde Peugeot Spider 28
4 Allan Olsen Holbæk Peugeot Spider 26
5 Thomas Mueller Allerød Peugeot Spider 23
6 Kim Rødkjær Hornsyld Peugeot Spider 11

Fonden Ring Djursland Motorsport
DMKA

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Johan Jokinen
  • Søren Mosebo
  • Ring Djursland
  • 09/05/10 - Ring Djursland - 207 Spider Cup DK
  •