Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Brian Madsen i overraskende flot debut

Rally Sprint 
05/05/10 

- i Peugeot 306 Maxi – 2. plads generelt
Brian Madsen og Anja Posorski overraskede alt og alle ved at stille til start i en Peugeot 306 Maxi ved Lille Mats rallysprint i Sverige i den forgangne weekend.
Brian Madsen som i 2008 kørte Peugeot 207 Super 2000 og sidste år deltog i udvalgte rallies i den gamle flotte Peugeot 106 Maxi, har til 2010 sæsonen fået fat i en rigtig rallybil, med god lyd og brede skærme – en Peugeot 306 Maxi.
 

Vi havde besluttet at køre et test løb i lørdags for at sikre at alting var i orden inden vi drog af sted til Sverige. Desværre havde vi en olielækage fra tandstangen, som vi fik udbedret lørdag eftermiddag, hvorefter vi drog af sted, siger en glad Brian Madsen ovenpå søndagens flotte resultat.

Ingen i teamet havde forventet et højt tempo fra starten, men det gik rigtig godt. Faktisk så godt at teamet sluttede på en 2. plads generelt og kørte dagens hurtigste tid.
Meget imponerende da det var allerførste gang Brian sad bag rattet i den meget potente Peugeot 306 Maxi, og ikke mindst blandt et meget stærkt deltager felt.


(Foto: Brian Madsen Rallysport)

Resultatet af weekendens rallysprint blev:
1. Stoffe Nilsson – Subaru
2. Brian Madsen – Peugeot 306 Maxi
3. Christian Jensen – Peugeot 207 Super2000
4. Tim Svanholt – VW Golf kit car
5. Karl Åge Jensen – Peugeot 207 Super2000

Nu ser teamet frem til 1. afdeling af Danmarks Mesterskabet som køres i Kellerup den 14. - 15. maj. Det er super godt at være i gang igen.

Brian Madsen Rallysport


Læs mere om:
  • Brian Madsen
  • Brian Madsen Rallysport
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: