Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Nicolaj Møller Madsen gik videre til EM

Go Kart 
04/05/10 

Thy banen i Nordjylland lagde i weekenden grund til de nordre regioners em-kvalifikation. Danske Nicolaj Møller Madsen gik sikkert videre til em finalerne som køres på Genk banen i Belgien til sommer.
Weekenden startede hårdt ud for den garvede dansker.
 


(Foto: Møller Madsen Presse)
- Vi havde en rigtig elendig tidtagning, og jeg kunne simpelthen ikke få greb, og det resulterede i en placering rimelig langt nede. Mine første heats var heller ikke så gode, og jeg skøjtede mildt sagt rundt på banen, fortæller Nicolaj Møller Madsen.

Trods den dårlige start på weekenden var danskeren ved godt mod, og da søndagens finaler skulle køres tog Nicolaj revanche. Danskeren sluttede weekenden flot af med at vinde weekendens sidste race.

Det betyder at Nicolaj sluttede samlet som toer i stillingen. - Jeg ser frem til Europamesterskabet som køres i Belgien på Genk-banen. Det er en bane jeg rigtig godt kan lide og det bliver super spændende. Jeg vil vinde i år.

Danskeren når kun at slappe af en enkelt dag, også går turen til Belgien hvor fjerde afdeling af World Series Karting Europe køres.

- Janni Storm


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •