Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Christian Klien vil tilbage i Formel 1

Formel 1 
04/05/10 

Den tidligere Formel 1 kører Christian Klien, der havde sin karriere hos Jaguar og Red Bull Racing som kører, vil gerne tilbage som kører i Formel 1. Han vil ikke nøjes med en eventuel rolle som test- og reservekører. Han har derfor blandt andet skiftet manager, så det ikke længere er hans far som er manager.
 

Christian Kliens store mål er at komme tilbage i Formel 1 sporten og selvfølgelig allerhelst som kører. Efter at have kørt 48 Grand Prixer for henholdsvis Jaguar og Red Bull Racing, gik karrieren lidt baglæns for Christian Klien. Han måtte nøjes med rollen som testkører hos henholdsvis Honda og BMW, der nu begge har trukket sig fra Formel 1.

I øjeblikket står Christian Klien anført som reservekører hos Peugeot i deres Le Mans projekt, og Christian Klien har også været med i kapløbet om sæder hos flere Formel 1 teams frem til denne sæson, men er blevet fravalgt.

Dette skal der rådes bod på nu, for Christian Kliens management har hidtil været passet af hans far. Christian Klien udtaler selv at han har været tæt på et sæde ved flere lejligheder, men at han ikke er kommet ind fordi andre kørere i sidste øjeblik er dukket op med en pose penge og sponsorater, som har været større end han selv.

Derfor har han nu valgt at skifte hans har ud som manager og har i stedet valgt at lade Roman Rummenigge fra Rummenigge Sport Marketing varetage sine interesser. Christian Klien håber på at skiftet vil bringe ham tilbage i Formel 1 sporten, og allerhelst som fast kører.

Dons

Læs mere om:
  • Christian Klien
  •