Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Special Saloon Car

9 klasser åbner sæsonen på Ring Djursland

Special Saloon 
03/05/10 

- i forbindelse med Special Saloon Car Festival og Classic Car Meeting den kommende weekend
Årets første løbsweekend på Ring Djursland ser allerede på forhånd ud til at blive en spændende weekend, hvor der afholdes både Special Saloon Car Festival og Classic Car Meeting - to arrangementer der altid tiltrækker mange deltagere og tilskuere. Derudover er der også premiere på den helt nye Super Car Challenge serie - en klasse for racersportsvogne.
 

Special Saloon Car Festival'en er årets højdepunkt for klassen hvor fantasien og kreativiteten virkelig har frit spil. Derfor byder netop denne klasse på nogle af de både mest spektakulære og nogle af de hurtigste racere - en fryd for både øjne og ører!


Der fuldfart på i Special Saloon Car klassen, også på kreativiteten og farverne!
(Foto: Motorsporten.dk)

Festival'en plejer også at tiltrække mange udenlandske deltagere til Special Saloon Car klassen, hvilket er med til at gøre denne weekend til noget helt specielt.

Classic Car Meeting delen kommer til at bestå af fem klasser, det er dels de tre velkendte GT og standardvogns klasser: 1965, 1971 samt 1976 mesterskabsklasserne.
Desuden deltager de historiske formel biler, samt den 'nye' Youngtimer klasse der har afløst den tidligere Club Race klasse.

Men det er ikke det hele, for der er yderligere et par klasser på programmet: Formel Ford samt Peugeot Spider Cup.

Sidst men bestemt ikke mindst, er der premiere på den helt nye sportscar klasse - Super Car Challenge.
Klassen er udskrevet for to personers racersportsvogne, og de skal her ved premieren køre et løb af en times varighed med indlagt kørerskifte.


Den kommende weekend der der atter sportscar racere på Ring Djursland.
(Foto: Motorsporten.dk)

Så der er lagt op til en både flot og spændende løbsweekend på Ring Djursland den 8. og 9. maj, hvor deltagerne skal tage kampen op med Danmarks mest udfordrende racerbane.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Ring Djursland
 • 09/05/10 - Ring Djursland - Special Saloon
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS