Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Fuld fart på Danmarksmestrene

Rally Sprint 
04/05/10 

To uger før starten på DM-sæsonen i rally har Danmarksmestrene fra Roskilde, Tim Svanholt og co-driver Per Henriksen, været i aktion i deres VW Golf GTI for at teste bilen og ”banke rusten“ af efter vinterpausen. Det førte til en samlet fjerdeplads i et nordisk rallysprint med 130 deltagere og en andenplads i klassen.
 Torsdag og lørdag benyttede mange handlende på Ro’s Torv lejligheden til at se Svanholt Motorsport og høre nærmere om den nye supporterklub og DM-teamets nye webside.
(Foto: Svanholt Motorsport)

Løbet, Lille Mats Rallysprint, blev kørt på det tidligere kaserneområde Garnisonen i Hässleholm, og blev vundet af Staffaf Karlsson i Subaru, som var på hjemmebane foran den danske kvartet Brian Madsen i Peugeot 306 Maxi, Kristian Jensen i Peugeot 207 Super 2000, Tim Svnholt i VW Golf GTI og Karl Åge Jensen i Peugeot 207 Super 2000.

For Roskildes danske mestre var duellen med Brian Madsen af særlig interesse, da han bliver en af holdets allernærmeste konkurrenter i den forestående DM-turnering, som starter i Kjellerup den 15. maj.

– Nu kan det være, at gearingen i Brians bil var mere velegnet til Garnisonen end for os andre, men noget tyder på, at vi kan se frem til et meget tæt opgør i vores klasse, når vi mødes i Kjellerup, bemærkede Tim Svanholt efter weekendens møde i Hässleholm.Tim Svanholt & Per Henriksen bidrog med fjerdepladsen til at sikre det danske landshold en vandrepokal, som ikke i de seneste år har været til at vriste fra de hurtige svenskere.
(Foto: Svanholt Motorsport)

– For os var det også fint med den konfrontation, fordi testen afslørede mangler ved en ændring, vi havde lavet på motorens luftindtag. Det viste sig, at have den stik modsatte effekt af, hvad vi havde forventet. Motoren viste sig lidt uvillig til at reagere på speederen i de første to af dagens tre heat. Så nu vender vi tilbage til opsætningen som den var, da vi vandt DM-titlen, tilføjer han.

Inden dagens sidste heat lykkedes det at få bilen til at køre lidt bedre, og det hjalp på omgangstiderne. Brian Madsen brillerede med den hurtigste tid med Tim Svanholt som feltets tredjehurtigste blot tre sekunder efter.

– I Kjellerup får vi se, om Brian har fået lavet en bil, som kan køre fra os. Så tager vi den derfra, fastslår Tim Svanholt, som i øvrigt klan se tilbage på en travl uge, hvor han og teamet var på Ro’s Torv torsdag og lørdag for at vise bilen, vise video fra sidste års DM-opgør, skrive autografer og præsentere Svanholt Motorsports nye supporterklub, som er i hastig vækst.

I den forløbne uge er den vokset med 43 medlemmer, hvoraf flere havde taget turen til Sverige for at følge de danske mestres duel med nogle af den kommende sæsons rappeste konkurrenter. Hedelands Motorklub havde organiseret bustransport for 75 bilsportsenthusiaster, som ville til Sverige og se de danske koryfæer give den gas.

Svanholt Motorsport


Læs mere om:
  • Per Henriksen
  • Tim Svanholt
  • Svanholt Motorsport
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: