Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rally Sprint

Peugeot Sport Dealer Team DK varmede op

Rally Sprint 
03/05/10 

- til DM-premieren med løb i Sverige
Om små uger begynder Peugeot Sport Dealer Team DK forsvaret af det Danmarksmesterskab, som Christian Jensen, Ans, og Søren Tøndborg, Kjellerup, scorede sidste sæson. Titelforsvaret begynder ved Danboring Rally i og omkring Kjellerup den 14.-15. maj, og søndag havde teamet sin sidste alvorlige forberedelse inden DM-premieren.
 

”Vi deltog i Lille Mats Rallysprintet i Hässleholm i Sverige,” fortæller Christian Jensen, der sammen med Søren Tøndborg sluttede på en generel tredjeplads.

”Det er et rallysprint, hvor man kører tre heats, men det er en meget fin hastighedsprøve, som giver mange udfordringer, så det er en god opvarmning til DM-sæsonen.”

”Der var mange danskere til løbet. Både som deltagere, men også som tilskuere,” tilføjer Karl-Åge Jensen, Viborg, der med Jeannette Kvick, Slagelse, i observatørsædet sluttede på en femteplads. ”Vi havde en god kamp med Tim Svanholt, hvor vi næsten lå ens, men han slog os med et lille sekund.”

Lille Mats Rallysprint var det andet løb, hvor Peugeot Sport Dealer Team DK deltog i år, efter at man i påsken havde haft sæsonpremiere ved Designa Køkken Rally GP i Kongensbro.

”Farten i Lille Mats var noget højere end i Kongensbro, men det bliver noget helt andet, når vi skal ud at køre Danboring Rally efter Kristi Himmelfartsdag. Så kommer der rigtig fart på bilen,” slår Christian Jensen fast.

Peugeot Sport Dealer Team DK


Læs mere om:
 • Christian Jensen
 • Jeannette Kvick
 • Karl-Åge Jensen
 • Søren Tøndborg
 • Peugeot Sport Dealer Team
 •  
   

  Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS