Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Marrakech - race 1 og 2

WTCC 
02/05/10 

- eller mere korrekt, manglen på race!
Dagens to afdelinger i World Touring Car Championship udviklede sig til en ren farce inden for motorsporten, da begge løb blev præget af uheld og alt for lange oprydningsperioder, så der reelt blev kørt mindre en en halv snes omganges race tilsammen.
Vinder af det første løb blev SEAT Leon TDI køreren Gabriele Tarquini, mens det var Andy Priaulx der i sin BMW 320si sejrede i det andet løb.
 

Danske Michel Nykjær fik ikke den bedste start på weekenden, da han allerede på første omgang i det første løb havde en lidt for intens kamp med mærkekollegaen Jordi Gené, som kostede dem mange placeringer, og forhindrede dem i at score nogle point.
Straks bedre gik det i det andet løb, hvor Michel kæmpede sig flot frem de få omgange løbet var frigivet, og specielt var han flyvende på den sidste omgang, med det resultat at han kom i mål på 7. pladsen.

Men generelt var søndagens kørsler en farce, hvor specielt banens officials samt rydningstjenesten's indsat var alt for langsom - her kunne de lære noget af PF's drenge!

Lad os håbe at den næste løbsweekend i WTCC serien bliver bedre (det er næsten også umuligt andet), når serien den 22. og 23. maj gæster Monza banen i Italien hvor der skal køres 5. og 6. afdeling i mesterskabet - to løb á 9 omgange på den 5793 meter lange og meget hurtige bane.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Andy Priaulx
  • Gabriele Tarquini
  • Michel Nykjær
  • SUNRED Engineering
  • Marrakech (gadeløb)
  • 02/05/10 - Marrakech (gadeløb) - WTCC
  •