Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Alguersuari sætter sig til pokerbordet

Formel 1 
30/04/10 

Jaime Alguersuari fik forleden sine første VM-point, da han fik en niendeplads i det Malaysiske Grand Prix. Den bare 20-årige Toro Rosso-kører regnes som et stort talent, og han er allerede blevet en stor stjerne i sit hjemland Spanien.
 

Pokerfirmaet Pokerstars har også fået øjnene op for den unge mands potentiale og har lavet en sponsoraftale med ham. Aftalen indebærer, at Alguersuari skal være ambassadør for Pokerstars og samtidig skal spille deltage i turneringer. Blandt andet stiller han op i en afdeling af World Poker Tour i sin hjemby, Barcelona.

Alguersuari er selv meget interesseret i poker, og han er ikke den eneste.

- Poker er meget populært blandt de andre Formel 1-kørere i øjeblikket, og ved at blive ambassadør for Partypoker går jeg efter at blive den bedste i feltet, lyder det kækt fra den unge spanier.

I forvejen har Pokerstars også en aftale med en anden Formel 1-kører, Giancarlo Fisichella.

Pokerlistings.dk
Henrik Hansen


Læs mere om:
  • Jaime Alguersuari
  •