Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Nicolaj Møller Madsen er klar til EM-kvalifikation

Go Kart 
29/04/10 

Et af Danmarks største motorsportstalenter er i øjeblikket igang med de helt store bedrifter i den internationale motorsport.
I forrige weekend kørte danskeren tredje afdeling af World Series Karting i Spanien, og forventninger var høje forud for det spanske løb. Desværre var det en uheldig weekend for danskeren der døjede med problemer i karten, og påkørsler. Det resulterede trodssalt en finaleplads i top 10.
 

- Det var rent ud sagt en rigtig skidt weekend for mig, men jeg skal nok komme efter det. Jeg ligger stadig som nummer to i den samlede stilling, og kan sagtens nå at hale guldet hjem, griner en glad Nicolaj Møller Madsen.


(Foto: Møller Madsen Press)

Trods vanskeligheder så holdte danskeren sin topplacering i den samlede WSK-stilling, og ligger nu som nummer to. Nicolaj lader lige nu op til weekendens kommende EM-kvalifikation som køres på Thy i Danmark. Det er det eneste løb Nicolaj skal køre i Danmark. Danskeren er også en af favoritterne til løbet, og ham selv - ja han føler sig også klar.

Er man ikke en af dem som bevæger sig til Nordjylland for at se noget international karting, så kan man også møde Nicolaj Møller Madsen hjemme i stuerne. Nicolaj vil nemlig være at møde i iaften i Go Aften DK omkring 18:30.
Kartingstjernen skal dyste mod værten Mikkel i en rigtig gokart.

Em-kvalifikationen køres som sagt i den kommende weekend den 1. - 2. maj på Thy (Hanstholm).

Møller Madsen Press

Janni Storm


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •