Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Hammer Motorsport og Pole position Denmark indgår samarbejde

DM Rally 
29/04/10 

Pole Position Denmark er en virksomhed omkring Michel Nykærs deltagelse i WTCC som til daglig drives af Henrik Lind.
Henrik Lind har altid brændt for motorsport og har igennem en del år sponsoreret Michel Nykær i hans karriere, i bl.a. DTC, igennem sit firma A-Plus.
 

I 2009 blev makkerparret Lind/Nykjær enige om, at tiden var inde til at prøve kræfter med WTCC. Henrik Lind stiftede derfor teamet Pole Position Denmark, som skulle stå bag en fuld sæson i netop WTCC, med Michel Nykær som deltager.

På www.pp-dk.dk kan du følge med i Michels WTCC karriere og alt hvad der dertil hører.

Pole Position Denmark står for al kontakt omkring events, merchandise, billeder, løbskalender samt alt andet som omhandler Michel Nykær.

Pole Position ønsker en så bred eksponering som muligt i dansk motorsport og har derfor indgået et samarbejde med Hammer Motorsport for Rally sæsonen 2010.

Henrik Lind:
”Vi syntes det kunne være spændende at samarbejde med Hammer Motorsport omkring rally. For os er Hammer Motorsport meget orienteret omkring deres markedsføring af teamet, og de arbejder hele tiden med skabe de nødvendige tiltag der skal til, for at sponsorerne føler, de får noget ud af deres sponsorat”.

Hammer Motorsport ser meget frem til at samarbejde med Pole Position Denmark, og i særdeleshed med Henrik Lind der har en meget stor erhvervs erfaring, og som ønsker at skabe noget nyt og epokegørende med sit seneste projekt.

Peter Ackermann:
”Vi ser meget frem til samarbejdet med Pole Position Denmark, der virkelig er noget nyt indenfor dansk motorsport. Vi vil gøre hvad vi kan for at supportere Henrik Lind på bedst mulig måde i forbindelse med Pole Position Denmark. Vi håber meget, at vi kan få stor glæde af hinanden fremover”.

Hammer Motorsport


Læs mere om:
 • Klaus Hammer
 • Hammer Motorsport
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS