Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Klassisk komfort og Classic Race i smilets by

Classic Race
Aarhus 

29/04/10 

Eksklusive tilbud til deltagerne i Classic Race
Hvis du overvejer at deltage i Classic Race, så er der netop kommet endnu en grund til at lægge vejen forbi Århus til juni. Classic Race har som ambition at give alle en totaloplevelse som rækker ud over selve motorløbet.
 

Få blandt andet et dobbeltværelse for kun 600 kroner på det firestjernede Hotel Marselis. Hotellet ligger placeret ud til vandet i i Århus mest naturskønne omgivelser og kun cirka 1 kilometer fra baneområdet. Vil I hellere være i hjertet af Århus midtby kan I bo for 750 kroner på SAS Radisson kun 100 meter fra gågaden, Aros og Den Gamle By.

”Vi vil gerne give alle der kommer og oplever Classic Race en unik oplevelse. Det gælder naturligvis også kørerne. Derfor er jeg glad for, at vi har fået en aftale i stand, hvor vi kan tilbyde alle vores deltagere muligheden for at kombinere racerløbet med et godt ophold i Århus til glæde for hele familien”, fortæller Niels Brøchner fra Classic Race.

Værelserne er efter først til mølle princippet og kan bestilles af tilmeldte kørere under ”Drivers Only” menuen på www.craa.dk. Hvis du ikke allerede er deltager i Classic Race, men ønsker at blive det, så kan det nåes endnu på hjemmesiden. Frem til 15/5 tilbydes ekstra lavt anmeldergebyr.


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 27/06/10 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •