Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

KF2

Jacob Nørtoft dominerer i England

KF2 
28/04/10 

Alle taler om ”klassens nye superstjerne” efter Nørtofts totale triumf i Larkhall
Der var ingen slinger i de skarpe sving, da Jacob Nørtoft i weekenden fastslog, at han er kommet til Storbritannien for at blive.
 

Nørtoft vandt både 1. og 2. finale i 2. afdeling af det britiske mesterskab, der i denne omgang blev kørt i Larkhall, Skotland.

Dermed har Jacob Nørtoft vundet alle fire finaler, der i 2010 er kørt i Super One - i øvrigt foran rullende kameraer, da hele det britiske mesterskab bliver sendt på TV-kanalen MotorsTV. Der er 14 finaler i alt.


(Foto: Chris Walker)

Nørtofts resultater i England er opsigtsvækkende. Dels er han én af få udenlandske kart-kørere i det britiske mesterskab, dels er Nørtofts kørsel så dominerende, at han er et klart samtaleemne over de britiske spiseborde. Motorsport er som bekendt ret stort i England…

Jacob kørte i weekenden så stærkt, at han efter tidtagninger og indledende heats startede 1’er i 1. finale, som han som sagt vandt og fik dermed også start som 1’er i 2. finale, hvor han også tog sejren hjem.

- Taktikken var at presse hårdt på de første omgange for at køre sejren sikkert hjem til sidst. Det lykkedes, siger en glad og tilfreds Jacob Nørtoft fra England. Nu vender han næsen hjemad for at køre EM-kval i Thy i kommende weekend.

Jacob Nørtoft fik i øvrigt forleden både forsiden og en stor omtale i det ansete engelske kartingblad ”Karting Magazine”. Tanken med selvtillid fyldes ekstra op, når man hører konkurrenterne tale om ”klassens nye superstjerne”.

Nu er Jacob tændt til Thy – målet er en ren kvalifikation til EM-finalen, der køres i Belgien i juli.

Anne Ristorp Kraufeldt


Læs mere om:
  • Jacob Nørtoft
  •