Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Nu skal der arbejdes på detaljerne

Danish
Touringcar
Challenge 

28/04/10 

"Det var en weekend med hårdt arbejde, men desværre uden resultater", siger Casper Elgaard efter sæsonpremieren i DTC (Danish Touringcar Champinship) på FDM Jyllandsringen. I Heat 1 blev Casper Elgaard i sin BMW 320si E90 nummer ti.
 

I heat 2 gik det lidt bedre og manden fra Team Bauhaus Telesikring blev nummer seks. Tilfreds var han dog ikke.

"Ærlig talt var det en weekend til glemmebogen og jeg havde ikke håbet at starte sæsonen op på den måde", siger Casper Elgaard. Helt så slemt er det dog ikke. For det første hev holdkammerat Jan Magnussen en sejr hjem og som hold ligger makkerparret på førstepladsen. Desuden var Casper Elgaard rent tidsmæssigt ikke langt fra førstepladserne.

"I DTC ligger det tæt sammen, så det er små detaljer vi skal forbedre", siger danskeren. Han har nu godt tre uger til næste løb. "Vi satser på at teste i den tid. Jeg skal tilpasse vores setup til min kørestil", siger Casper Elgaard.

Næste løb er den 15. og 16. maj på Padborg Park.


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • Jyllandsringen
  • 25/04/10 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her