Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup

Ingen Porsche Carrera Cup til Nicki Thiim

Porsche
Carrera Cup 

28/04/10 

Pengemangel betyder en sæson på lavt blus for det sønderjyske stortalent.
Sidste år debuterede Nicki Thiim i den tyske Porsche Carrera Cup og imponerede alle ved at blive kåret som bedste debutant og desuden slutte på en femteplads i den samlede stilling, men det har ikke været muligt at skaffe det fornødne beløb til endnu en sæson i den populære mærkeklasse.
 

"Jeg er naturligvis meget skuffet", fortæller Nicki. "Vi søgte efter et vinderteam, da målet for denne sæson var at vinde mesterskabet, men finanskrisen har altså ikke helt sluppet taget i virksomhederne endnu."

Nicki skal, udover sin plads i VW Motorsports gasdrevne VW Scirocco til 24 timers-løbet på Nürburgring i maj, deltage i de resterende fem løb i ADAC GT3 Masters-mesterskabet i en Audi R8, som han deler med tyske Rene Rast.


Nicki Thiim kører fem løb i den tyske ADAC GT3 Masters i 2010.
(Foto: Natascha Theisen)

"ADAC GT3 Masters er også en spændende løbsserie, og R8'eren er helt enestående at køre i, så det skal nok blive sjovt", siger Nicki, der for tiden lader op til 24 timers-løbet.

Nickithiim.com

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • René Rast
  •