Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formula Renault 2.0 NEC

Brødrene Schilling på podiet igen

Formula Renault
2.0 NEC 

28/04/10 

Den 24. og 25. skulle anden afdeling af Formula Renault 2,0 NEC cupen køres på Brno banen i Tjekiet.
Der var to træninger fredag inden, tidtagningen blev kørt lørdag, i begge træninger lå Dear Schilling som nummer 1 og Danien Schilling som nummer 2.
 


Brødrene Schilling klar på Brno. Nærmest holder Dear (#36) og bag ham Danien (#37).
(Foto: Team Leks Thai Racing)

I den sidste test skulle der afprøves noget setup som måske skulle bruges til tidtagningen, setupet blev afprøvet, og med 1,6 sekund ned til 3. pladsen fra Danien på 2. pladsen, bestemte vi os for at det var setupet til tidtagning.
Danien manglede 5 tiende dele i forhold til Dear som lå på 1. pladsen.

Tidtagningen gik godt for Dear og han skulle starte 1. i både race 1 og 2.
For Danien gik tidtagningen ikke hel som regnet med, da han kom ud på de nye dæk og skulle til at sætte en rigtig hurtig tid var der gult flag i næsten resten af tidtagning, han fik kun 1. omgang uden gult flag, men der havde dækkene tabt farten og han skulle derfor starte 3 sidst i begge løb.


Danien Schilling.
(Foto: Team Leks Thai Racing)

Race 1
Dear som startede i pole position fik en god start og førte løbet i mere end 20 minutter, derefter kom han lidt i kamp med en af de nye biler og derfor blev han indhentet og overhalet af nummer 2.

Danien som startede langt nede i feltet måtte kæmpe sig op, efter mange minutter og et rigtig godt race lykkedes det ham alligevel at slutte på podiet med en flot 3. plads.


(Foto: Team Leks Thai Racing)

Race 2 Denne gang fik Dear en bedre start og fik trukket et godt stykke fra toeren og resten af feltet, derefter kunne han ellers bare køre første pladsen stille og roligt hjem.

Danien som igen skulle starte langt nede i feltet fik et noget hårde race, allerede i første sving kom han i kontakt med en af de nyere biler, og da han senere i løbet skulle passere en anden bil for at kommer på 3. pladsen, det blev lukket af mange gange og med lidt kontakt lykkedes det ham at passere ham og få en 3. plads mere med hjem.


(Foto: Team Leks Thai Racing)

Og takket værre 2 super mekanikere, fantastisk inginørere og Team Keo Racing ligger Dear & Danien nu på en samlet 1. og 3. plads i Formel Renault 2.0 2009-edition i NEC Cupen.

Team Leks Thai Racing


Læs mere om:
  • Daniel Schilling
  • Dear Schilling
  • KEO Racing
  • Brno
  • 25/04/10 - Brno - Formula Renault 2.0 NEC
  •      ASETEK SIMSPORTS