Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Pedro de la Rosa på vej ud?

Formel 1 
28/04/10 

Han vendte tilbage efter flere år som testkører for McLaren og meningen har også været at rutinerede Pedro de la Rosa skulle få Sauber den rigtige vej. Men nu begynder de første fyringsrygter at melde sig - og her er det et farvel til en spansk kører. Det er især teamets kamp for at få økonomien til at hænge sammen der gør at spanieren kan være på vej ud.
 

Pedro de la Rosa er nemlig betalt for sin indsats, men teamet har stadig svært ved at få klistret nogle sponsorer på den hvide racer. I stedet kigger Sauber mod en række pengestærke kørere i laget lige under, og her står Pastor Maldonado klar. Han var med i kampen om et at sæderne hos de nye teams, men blev siet fra. Også Luca Filippi har mange penge i ryggen - penge som Sauber gerne ville have fingrene i.


Udsigterne for de la Rosa er ikke de bedste for tiden
(Foto: Bridgestone F1)

Derudover har de la Rosa ikke for alvor formået at slå sin unge holdkammerat, Kobayashi - og derfor tvivles der på om spanieren har det der skal til.

Indtil videre har teamet kæmpet meget hårdt for at få styr på teknikken - især Ferrari motorerne har været teamet imod. I det kommende Grand Prix i Barcelona er der mulighed for spanieren for at tilbagevise rygterne.

Benji

Læs mere om:
  • Pedro de la Rosa
  • BMW Sauber F1 Team
  •