Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Tom Kristensen klar til Spa Francorchamps

Le Mans
Series 

27/04/10 

13 uger efter Tom Kristensen fik opereret sin achillessene, er danskeren nu igen fit for fight. Det står klart, efter Kristensen i sidste uge gennemførte en vellykket 30-timers test på Le Castellet med resten af Audi-teamet. Dermed er den ottedobbelte Le Mans-vinder klar til at gøre comeback, når 1000 kilometers-løbet på Spa Francorchamps køres den 9. maj.
 

- Jeg er i stærk fremgang. Efter vores 30-timers-test har jeg fået vished om, at hvis min fod er tapet godt ind, er smerterne til at holde ud. Det har ellers tidligere været et problem for mig, når jeg skulle bruge koblingen. Min fod er ikke hævet specielt meget efter anstrengelserne i cockpittet, og selvom jeg stadig halter en smule, har jeg i samråd med Dr. John fået grønt lys til at stille op på Spa. Selvom jeg har gjort, hvad jeg kunne for at holde mig i form i løbet af skadesperioden, så er det selvfølgelig ikke det samme som at sidde i bilen. Men foden er blevet bedre for hver uge, og lægerne og fysioterapeuterne har gjort et fantastisk arbejde. Stor tak til dem, lyder det fra hovedpersonen.

Tom Kristensen slår samtidig fast, at han nu glæder sig til at forbedre formen op til sæsonens store mål: 24-timers-løbet på Le Mans, der køres den 12.-13. juni.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Le Mans
  • Spa-Francorchamps
  • 09/05/10 - Spa-Francorchamps - Le Mans Series
  • 12/06/10 - Le Mans - Le Mans
  •