Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup

Drømmen om tredjepladsen bristede

Yokohama Cup 
28/04/10 
Yokohama

Nu er det forår. Den liflige duft af varme motorer, motorolie og grillmad mellem teltene, hvor snakken summer og værktøjet klirrer, er et helt sikkert tegn, at racerfolket er vågnet af vinterdvalen.
Således også i den forgangne weekend, hvor FDM Jyllandsringen lagde asfalt til sæsonpremieren.
 

Den strålende forårssol kunne dog ikke helt fjerne de kolde spor efter vinteren, og det stillede store krav til mekanikerne at regne sig frem til præcis det dæktryk, der ville give den perfekte temperatur i dækket til tidskørslerne.


På vej rundt i Hesteskoen.
(Foto: Gripping Media)

Efter træning og kvalifikation om lørdagen kunne deres arbejde absolut godkendes. Kim Lund Johansen havde kørt årets hurtigste tider og hele vejen gennem kvalifikationen havde bilen kørt bedre og bedre. Indsatsen rakte til en sjetteplads i startopstillingen, og det var chaufføren ikke utilfreds med.

- Vi kørte hurtigst af alle i sektor 3, mens sektor 1 slet ikke er noget at råbe hurra for. Bilen har stadig nogle unoder, men nu har vi fået isoleret dem, så vi kan koncentrere os om at finde nogle løsninger.


Pladsen er lidt trang i starten.
(Foto: Gripping Media)

I første heat kom alle af sted uden problemer og Kim lagde med det samme pres på David Falch og Anders Majgaard. De blev overhalet, og derfra stabiliserede løbet sig, så fjerdepladsen aldrig kom under alvorligt pres.

Til andet heat vendes rækkefølgen for de første otte biler så den blå-hvide Peugeot 307 skulle starte fra femtepladsen. I en perfekt start skød Kim frem og var oppe på tredjepladsen, da feltet kom ud på den korte langside.
Der blev lagt pres på Anders Majgaard, men bagfra pressede Steffen Larsen på. Der blev angrebet og lukket af gennem hele løbet og alt tegnede til en podieplacering. I sidste sving forsvandt pokalen dog med et brag, da trækakslen knækkede, og farten gik af bilen. Den kunne listes hjem på en skuffende ottendeplads, men alligevel var humøret højt efter løbet.


Steffen Larsen var aldrig langt borte.
(Foto: Gripping Media)

- Vi blev igen hurtigere gennem løbet og kørte igen absolut hurtigste tider i sektor tre, så bilen er ikke langt fra en god opsætning. Det var et rigtig godt løb, hvor vi kørte tæt, sidespejlene blev klappet ind, men der blev ikke lavet nogle svinestreger. At materiellet så giver op, er selvfølgelig irriterende, når man har forberedt sig grundigt, men den slags sker bare.

Nu skal der arbejdes på at finde nogle løsninger på de sidste småting, og med lidt held er setuppet på plads, når det går løs om tre uger på Padborg Park.

Team Point-S Madbull Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
 • Kim Lund Johansen
 • Team Point-S
 • Jyllandsringen
 • 25/04/10 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DM
 •  
   

  Yokohama Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her