Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car SS3

Fuldt hus til Claus Christensen og Champion Racing

Special Saloon Car
SS3 

26/04/10 

Når man ser tilbage på 'Åbningsløbet' på Jyllands-Ringen, må man nok sige at skiftet fra Clio Cup til Special Saloon Car klassen, samt ikke mindst skiftet fra Renault Clio raceren til den nye Porsche 997 GT3, er forløbet over al forventning for Claus Christensen og Champion Racing.
Fire gange var Claus på banen med Porsche raceren der hører hjemme i klasse SS3, og fire gange sluttede han som den hurtigste kører!
 

Allerede i den første af de to kombinerede træninger og tidtagninger viste Claus Christensen 'hvor skabet skulle stå', han sluttede på 1. pladsen generelt, med en margen på 1,8 sekund ned til køreren på 2. pladsen - en bil fra den store SP4 klasse.
Claus gentog bedriften igen i den anden træning og tidtagning, hans hurtigste tid var her 1,4 sekund hurtigere end bilen på 2. pladsen, som igen var en kører fra SP4 klassen.


Claus Christensen har hurtigt fundet rytmen i Porschen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Med disse flotte resultater, var det ikke overraskende at der var både smil og tilfredshed i Champion Racing teamet lørdag eftermiddag - det havde været en fin dag med en flot debut i Special Saloon Car klassen.

Med pole position til begge søndagens løb, havde Claus gode muligheder for at skabe et topresultat, og den mulighed udnyttede han til fulde i det første løb, for selv om han var presset lidt i starten af løbet af Fiat køreren Johannes Graversen (SP4), formåede Claus at trække sig fri af konkurrenterne.


Claus Christensen med Johannes Graversen lige i baghjulene.
(Foto: Motorsporten.dk)

Da det ternede flag faldt efter 12 omgange havde han opbygget et forspring på over 8 sekunder til nærmeste konkurrent.


Claus Christensen på podiet sammen med Dennis Holbæk Pedersen på 2. pladsen (tv.) samt Johannes Graversen på 3. pladsen (th.).
(Foto: Motorsporten.dk)

Undervejs mod sejren havde Claus også sat løbets hurtigste omgangstid på 1:10,119, hvilket var ny banerekord i klassen - hvad mere kan man ønske sig i sit debutløb?

Andet løb blev næsten en gentagelse for Claus Christensen og Champion Racing's vedkomne, føring fra start til mål, og igen med em margen op over 8 sekunder ned til bilen på 2. pladsen, som igen var en af de 'store' SP4 racere.
Undervejs satte Claus igen løbets hurtigste omgangstid.


Claus Christensen på podiet igen, her sammen med Michael Klostermann på 2. pladsen (tv.) samt Dennis Holbæk Pedersen på 3. pladsen (th.).
(Foto: Motorsporten.dk)

En opsummering af weekenden for Claus Christensen og Champion Racing er ret imponerende:
2 X pole position
2 X klassesejr
2 X generel sejr
2 X hurtigste omgangstid 1 X ny banerekord


Claus Christensen med sin nye Porsche 997 GT3.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Det gik fint, jeg var lidt presset i den første del af race 1, men holdt den alligevel hjem" - lød det fra en både glad og alligevel ydmyg Claus Christensen der sluttede med ordene - "det var en perfekt weekend for os alle i Champion Racing teamet."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Claus Christensen
  • Champion Racing - Claus Christensen
  • Jyllandsringen
  • 25/04/10 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •