Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup

Dobbeltsejr til Number 1 Racing

Yokohama Cup 
26/04/10 
Yokohama

Sæsonens første løb i Yokohama Cup mesterskabet - 'Åbningsløbet' på Jyllands-Ringen - udviklede sig til en stor triumf for Number 1 Racing, samt deres to kørere David Falch og Anders Majgaard.
Selv om weekenden startede 'lidt op af bakke' kunne de slutte weekenden af med en dobbeltsejr i søndagens andet løb.
 

Lørdagen startede med en fri træning, hvor David Falch satte den hurtigste tid i sin Peugeot 308 EPO1, mens Anders Majgaard der var hårdt plaget af influenza besatte 4. pladsen.

I eftermiddagens kvalifikation var heldet ikke rigtig med de to Number 1 Racing kørere, og de blev 'kun' nummer 4 og 5, med David Falch foran Anders Majgaard.
Startplaceringerne var ikke lige hvad de to kørere havde håbet på, men var omvendt heller ikke helt umulige at lave topresultater fra, så optimismen i teamet var intakt!


David Falch på vej mod 4. pladsen i kvalifikationen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Søndagens første løb udviklede sig til et meget tæt løb, hvor der blev kæmpet hårdt om placeringerne, men allerede da starten gik viste Anders Majgaard at han var ved bedre helbred, og at han var fuldt på højde med hvad der kræves i klassen - han lavede en flot start og passerede hurtigt David Falch.
Undervejs i løbet blev der givet og taget placeringer, med det resultat at Anders Majgaard og David Falch kørte over målstregen på henholdsvis 5. og 6. pladserne kun omkring 6 sekunder bag den vindende kører - så tæt var kampen i sæsonens første Yokohama Cup løb.


Anders Majgaard var hurtigste Number 1 Racing kører i det første løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

5. og 6. pladserne fra det første løb indbragte Anders Majgaard og David Falch 11 og 10 point til mesterskabet.
Derudover gav det dem også det bedstmulige udgangspunkt til det andet løb, da man 'vender' de seks bedst placerede kørere i startopstillingen, hvilket betød David Falch på pole position, og Anders Majgaard lige ved siden af ham på første startrække.

De to Number 1 Racing kørere udnyttede denne fordel på bedste vis - David Falch var første mand ind i svinget for enden af langsiden, og med Anders Majgaard lige bag sig.


David Falch foran Anders Majgaard.
(Foto: Motorsporten.dk)

Samtlige løbets 10 omgange lå de to kofanger ved kofanger mens de trak sig lidt fri fri fra de øvrige konkurrenter, og da de krydsede målstregen skede det med blot 0,3 sekund mellem sig, samt med et forspring på 5 sekunder ned til køreren på 3. pladsen.


To Number 1 Racing kørere på podiet, øverst David Falch, til venstre Anders Majgaard på 2. pladsen og til højre Steffen Larsen der kom i mål på 3. pladsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

1. og 2. pladserne indbragte David Falch og Anders Majgaard 20 og 17 point, det bragte dem op på en samlet score på 30 og 28, hvilket placerer dem på 3. og 4. pladserne efter den første løbsweekend i Yokohama Cup mesterskabet 2010.

Stillingen i Yokohama Cup mesterskabet:

Plac.KørerMærkePoint
1Steffen LarsenPeugeot 30738
2Peter OlsenPeugeot 30732
3David FalchPeugeot 30830
4Anders MajgaardPeugeot 30828
5Bruno RasmussenPeugeot 30722
6Kim LundPeugeot 30721
7Lasse Rolighed PedersenPeugeot 30720
8Anders ChristensenPeugeot 30718
9Jens Henrik HansenPeugeot 30716
10Allan JensenPeugeot 30713

Næste gang der skal køres løb i Yokohama Cup klassen bliver den 15. og 16. maj hvor 3. og 4. afdeling afvikles på Padborg Park.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Anders Majgaard
 • David Falch
 • Number 1 Racing
 • Jyllandsringen
 • 25/04/10 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DM
 •  
   

  Yokohama Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her