Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 NEC

KEO Racing godt med på Brno banen

Formula Renault
2.0 NEC 

24/04/10 

I denne weekend køres de næste 2 afdelinger i Formel Renault NE cup mesterskabet på "mini Nürburgring" banen i Brno/ Tjekkiet.
 

Efter første løbsweekend på Hockenheim i sidste uge, som KEO racing jo fuldstændig dominerede med hurtigste tider i alle træninger, kvalifikation og 2 løbssejre ved sin nye kørerkomet Ludwig Ghidi på bare 17 år, er der med spænding set frem mod løbene på søndag, da konkurrencen i denne afdeling bliver meget hård.


(Foto: Peter van Egmond)

I NE cup afdelingen på Brno er der også mange deltagere fra de førende teams i Formel Renault Euro serien. Således stiller ialt 29 racere op til løbene i Tjekkiet.

I kvalifikationen idag er KEO racing/ Ludwig Ghidi fortsat med i den hurtige ende af feltet. Ludwig Ghidi sluttede kvalifikationen som 7.hurtigst med tiden 1,565. Noget hurtigere end den frie træning. men i feltet med de hårde nysere fra Eurocuppen rakte det ikke helt.

Mikkel Mac sluttede kvalifikationen i sin team KTR racer på en 12.plads lidt efter sin teamkammerat på 8.pladsen. Brødrene Schilling er i deres ældre racere længere tilbage i feltet. Dear er bedst af brødrene på en respektabel 20. plads.

Så der er lagt op til 2 spændende løb søndag

Søren Christensen


Læs mere om:
  • Brno
  • 25/04/10 - Brno - Formula Renault 2.0 NEC
  •