Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Chevrolet klar med 8 racere i Marokko

WTCC 
27/04/10 

Den anden afdeling af WTCC bliver kørt den første weekend i maj, og her mødet Chevrolet talstærkt op. De har deres tre normale fabrikskørere med, to med i klassen for privatkørere. Men så tager de yderligere tre biler med som skal køres af lokale kørere.
 

Løbet i Marrakech giver gode minder for Chevrolet. Her hentede de deres første sejr med Cruze-modellen. Og da de allerede nu i 2010 har lagt hårdt fra land, så bliver det interessant at se om de kan fortsætte de gode takter på en bane som de tidligere har vundet på.

Et par kommentarer fra kørerne:
Yvan Muller: "Det er nogle vidunderlige forhold og arrangørerne gør det virkelig godt. Banen er ikke den mest spændende, men den er teknisk og interessant... Som altid bliver bremserne vigtige at holde øje med, da de bliver meget udfordret på den bane."

Rob Huff: "Alt kan ske på en gadebane, så det handler om at være forsigtig, køre godt i kvalifikationen og tage nogle gode point til mesterskabet."

Alain Menu: "Jeg er glad for at komme tilbage til Marrakech - det er i det mindste et af de løb hvor vi kan være sikker på godt vejr... Jeg forstår at der er nogle mindre ændringer på et par sving og jeg er blevet fortalt at langsiden er lidt mere bumlet end sidste år."

Navnene på de tre lokale kørere er Ismail Sbai, Youssef El-Marnissi og Larbi Tadlaoui. Og mon ikke vi kan finde alle tre i bunden af tidstabellen!

Benji

Læs mere om:
  • Chevrolet
  • Marrakech (gadeløb)
  • 02/05/10 - Marrakech (gadeløb) - WTCC
  •