Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 NEC

Lovende test for Danien Schilling på Brno

Formula Renault
2.0 NEC 

23/04/10 

Mandag morgen gik turen til Brno for Danien Schilling efter en fantastisk weekend på Hocken-heim med en 3. og 5. plads i årets første afdeling af Formel Renault NEC mesterskabet.
Det var første gang at Danien skulle køre på Brno banen, og allerede efter de fire første testkørsler torsdag, ser det meget lovende ud for podium placeringer til weekendens race.
 

Test 1 startede ud med nye skivebremser og bremseklodser, så han havde ikke selv store forvent-ninger til en hurtig tid i den første test, men det blev dog alligevel til en top 5.


(Foto: Team Leks Thai Racing)

Test 2 gik det noget bedre, men da banen stadig var ny for Danien ville han ikke sætte det hele over styr da der stadig var 2 teste tilbage, og kom derfor kun en på en 4. plads.

Test 3 var noget bedre, placeringen var stadig en 4. plads, men med kun 2 tiendedele af et sekund til anden pladsen.

I fjerde og sidste test torsdag skulle der presses og det lykkedes derfor at få sat 2. hurtigste tid for Danien og med mere end 1,5 sek. ned til 3. pladsen.


(Foto: Team Leks Thai Racing)

Der ville blive kørt 2 test mere fredag, tidtagning lørdag, og race 1 & 2 søndag.


Læs mere om:
  • Daniel Schilling
  • LEKS Thai Racing Team
  • Motopark Academy
  • Brno
  • 25/04/10 - Brno - Formula Renault 2.0 NEC
  •