Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Svensk topteam kører fuld DTC-sæson

Danish
Touringcar
Challenge 

22/04/10 

Flash Engineering har tilmeldt sig årets Danish Touringcar Championship
Topteamet Flash Engineering fra DTC’s svenske modstykke, STCC, satser stort og skal nu køre en fuld sæson i Danish Touringcar Championship.
”At køre DTC er et skridt i vores internationale ekspansion. Vi kører altid for at vinde og vores satsning i DTC bliver ikke nogen undtagelse,” siger Jan Nilsson, Sverige.
 

DTC’s promotor, Peter Elgaard, hilser Flash Engineerings entré til DTC vekommen.
“Jeg er meget glad for, at et topteam som Flash Engineering vælger at deltage i DTC og jeg ønsker dem held og lykke,” siger Peter Elgaard.


Thed Björk (tv.), DTC-promotor Peter Elgaard og Jan Nilsson (th.) komme til at se meget til hinanden i den kommende sæson, hvor Flash Engineering tager en fuld sæson i Danish Touringcar Championship.
(Foto: Johan Meissner)

Danish Touringcar Championship starter samtidig med Swedish Touring Car Championship på FDM Jyllandsringen i weekenden, hvor den første af de fire fælles arrangementer, som udgør den nye Scandinavian Touring Car Cup, afvikles.

”At deltage i begge mesterskaber giver mange fordele. Vi kommer til at køre en hel del på de danske baner, som også indgår i STCC,” siger Thed Björk, Sverige.

I DTC kommer Flash Engineering at møde hård modstand fra blandt andet den tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen, England, og Jason Watt, Herlev.

”DTC har altid haft høj klasse, og i år bliver ikke nogen undtagelse. Det bliver knaldhårdt i toppen, præcist som i STCC,” siger Jan Nilsson.

En af DTC-afdelingerne – Ring Djursland den 14.-15. august – falder imidlertid på samme weekend som et STCC-løb på Karlskoga, der køres den 14. august.
”Det bliver en stor udfordring for os. Ambitionen er, at vi hurtig tager af sted mod Ring Djursland efter at være kommet i mål i STCC, og så kører vi løbet i Danmark,” siger Jan Nilsson.

Morten Alstrup


Læs mere om:
 • Jan Nilsson
 • Thed Björk
 • Flash Engineering
 • Jyllandsringen
 • 25/04/10 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her