Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Travl weekend på Carlsberg

Diverse 
24/04/10 

Den netop overstået Biler og Racing festival på Carlsberg blev en kæmpe succes.
Tæt på 65.000 mennesker havde valgt at bruge weekenden på at kigge en tur forbi bryggeriet i Valby, for at se de mange flotte biler og tilbehør der var udstillet.
 

Samtidigt var der bygget en speciel racerbane, hvor man havde mulighed for at købe sig en tur som passager, med en af de mange internationale racerkørere der frivilligt var mødt op for at give bilentusiaster en på opleveren.
Heriblandt var også Escobar Racing fra Køge, der havde taget Deres Porsche 911 GT3 med til lejligheden. Dørene blev åbnet lørdag morgen kl. 8:00 og det stod hurtigt klart at de fremmødte racerkører ville gå en travl weekend i møde.

Folk strømmede til for at køre en tur i en af de hurtige racerbiler og teamejer Lars Kragh fik heller ikke set meget andet end racerbanen på Carlsberg i denne weekend. Ca. 220 gange var rallykøreren fra Køge ud at køre med en betalende gæst.


(Foto: Escobar racing)

Lars Kragh fik selv nogle spændende oplevelser med hjem fra Carlsberg, idet han ud over at køre i sin egen bil, som viste sig at være meget populær blandt de fremmødte bilentusiaster også fik muligheden for at prøve kræfter med andre bilmærker. Det blev til rigtig mange ture i en VW Polo fra den tyske Polo Cup serie og han fik også tilbragt mange timer bag rattet i en Opel Insignia 2.8 turbo med firehjulstræk og 325 heste. Det blev også til en køretur rundt på banen med generalsekretæren for Dansk Røde Kors, Anders Ladekarl i en Tesla El-bil, der vist overraskede de fleste med dens hurtighed.
Over 2 millioner kroner blev der samlet ind til Dansk Røde Kors på Carlsberg, og det var nogle meget trætte men tilfredse folk fra Escobar Racing der sent søndag aften vendte hjem til Køge.

Kører fra ind og udland som var med på denne dag:
Thorkild Thyrring (UK), Lars Erik Nielsen, Nicolas Kiesa (UK), Casper Elgaard, Anders Majgaard, Anders Lysen, John Nielsen (UK), Ronnie Bremer (USA), Tim Svanholt, Christoffer Nygaard, Henrik Lundgaard, Kenneth Madsen, Erik W Petersen, Tommy Schrøter, Christian Bakkerud, Andy Jenkinson (UK), Dieter Depping (D) og Lars Kragh.


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  •