Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Dansk racerkomet til start i Peugeot Spider Cuppen

207 Spider Cup
DK 

22/04/10 

207 Spider CupEn uge efter tredjepladsen på Silverstone kører Johan Jokinen i Danmark
Johan Jokinen, Dragør, er en af de danske racerkometer, der i disse år er i fuld gang med at etablere sig i den internationale motorsport. I søndags blev han den første dansker i årtier, der har været til start i det internationale Formel 2-mesterskab, da han på Silverstone besatte tredjepladsen i klassen, hvor årets mester i øvrigt får en Formel 1-test.
 


I søndags modtog Johan Jokinen sæsonens første pokal af den tidligere Formel 1-kører Jonathan Palmer. Den 19-årige racerkører håber på at få mere sølvtøj til samlingen i weekenden.
(Foto: Formula Two Championship)

I den kommende weekend bliver det derimod på FDM Jyllandsringen, at Johan Jokinen kører race.

Det 19-årige racertalent bliver nemlig teamkammerat med Allan Olsen, Holbæk, hos Team Go Go Vitesse, der er et af de teams, der deltager i Peugeot Spider Cuppen. Her kører han den bil, som Johnny Vejlebo, Roskilde, hidtil har kørt.

”I sin tid lovede jeg teamets sponsor, at kunne vi ikke køre stærkt nok til at vinde, måtte vi skiftes ud med nogen der kunne. Det beviste Johan om noget, da han fik chancen i lukkeløbet 2009,” fortæller Johnny Vejlebo. Han vil fortsat være aktiv i kulissen hos Team Go Go Vitesse, hvis racerbiler vil fremstå i nye, friske farver takket været holdets nye sponsor, Pava Roskilde.

Med Johan Jokinens entré i Peugeot Spider Cuppen er der lagt op til en hård dyst om førstepladsen. Søren Mosebo, Rødovre, er tilbage i klassen, hvor han vil forsøge at rykke en tand længere frem på podiet i forhold til sidste år, hvor han blev toer.


Henrik Janssen vender i år tilbage til Peugeot Spider Cuppen og FDM Jyllandsringen, hvor han testede sin bil tidligere på ugen
(Foto: Morten Alstrup)

Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen kommer også til at byde på et comeback til Henrik Jansen, Roskilde, som tidligere på ugen har testet på racerbanen ved Silkeborg.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Allan Olsen
  • Henrik Jansen
  • Johan Jokinen
  • Johnny Vejlebo Nielsen
  • Søren Mosebo
  • Roskilde Racing Center
  • Team Go Go Vitesse
  • Jyllandsringen
  • 25/04/10 - Jyllandsringen - 207 Spider Cup DK
  •