Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

KF3

Nicklas Nielsen uheldig på Zuera

KF3 
25/04/10 

Nicklas Nielsen deltog 14-18 april i 3. runde af WSK Euro Serien i KF3 klassen på banen i Zuera i Spanien.
 

Nicklas vinder fredagens tidtagning i session 1 foran Peter Hoevenaars og Max Verstappen og slutter sammenlagt som nummer 3 i tidtagningen ud af de 81 deltagere.

Med en startplacering i første række i de 4 indledende heat var en plads i finalen som første mål inden for rækkevide.
Nicklas kørte 4 gode indledende heat og efter en 9., en 6., en 4. og en 1. plads sluttede Nicklas som nummer 4 ud af de 34 kørere der kvalificerede sig til finalerne.


(Foto: Nielsen Motorsport)

I prefinalen starter Nicklas som nummer 4, og efter endnu en god start kommer Nicklas gennem de første sving som nummer 2.
Der kæmpes om placeringerne og der skiftes placering flere gange fra en 3. plads får Nicklas et lille puf og kommer for langt ud i svinget og straks er der 2 kørere der smutter inden om, og Nicklas er nu nummer 6 og slutter prefinalen med samme placering.

Vinder af prefinalen
1 - Max Verstappen
2 - Pedro Aguilar
3 - Nicolas Beer
4 - Alexander Albon
5 - Mikko Pakari.

Nu var det finalen og med en startplacering som nummer 6 var der lagt op til en top 10 placering.
Nicklas laver igen en god start og kommer igennem første sving som nummer 5 - men ak - i 3. sving bliver Nicklas påkørt så karten skrider rundt og står på tværs af banen med det resultat at flere kørere rammer Nicklas.
Efter at han er kommet fri af bunken af karter, er løbet kørt for Nicklas, og han slutter på en skuffende 22. plads med en skadet skulder og en bøjet kart.

Vinder af finalen:
1 - Max Verstappen.
2 - Alexander Albon.
3 - Christian Sørensen.

Næste løb KF3 EM kvalifikations løb på Thy gokartbane 28. april – 2. maj.

Nielsen Motorsport


Læs mere om:
  • Nicklas Nielsen
  • Nielsen Motorsport
  •      ASETEK SIMSPORTS