Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 0-1600cc

Mini Sally med stort talent

Yokohama Cup
0-1600cc 

09/05/02 
Yokohama

Den unge Martin (Mini Sally) Pedersen gjorde en fantastisk indsats på Ring Djursland, og det skal blive spændende at følge den kun 17 årige østjyde på Jyllands-Ringen den 11. og 12. maj.
 

Efter en debutsæson i Renault Clio, har Martin og hans far Jesper Sally Pedersen, der også kører i den "lille" Yokohama Cup klasse, bygget en ny Peugeot 106 racer.
Uden forudgående test kørte Martin sin nye Peugeot til en 9'ende plads i første tidtagning på Ring Djursland, ganske lovende.
I anden tidtagning røg der en gearkasse hvilket betød at Martin skulle starte bagerst i andet løb.

Martin kørte et fornuftigt 1 heat, og sluttede på 10'ende pladsen, men i anden heat hvor han startede bagerst viste han at kompinationen talent og ungdommelig gåpåmod (frygtløshed) er en farlig coktail for konkurrenterne.
Så selv om Martin startede som rosinen i pølseenden, var han langt fra slået, han cruisede nærmest op gennem feltet og sluttede på imponerende 7. plads.
Så den uofficielle rekord i overhalinger der blev overdraget i første heat, må nok leveres videre til den unge østjyde.

Hvad skal det ikke blive til når knægten får kørekort.

Flemming Nymark


Læs mere om:
  • Martin Sally Pedersen
  •  
     

    Yokohama Cup 0-1600cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         Er din virksomhed klar til robotter?