Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup

Mesteren og vicemesteren klar til sæsonstarten

Yokohama Cup 
22/04/10 
Yokohama

Sidste års nummer et og to i Advan Cup mesterskabet David Falch og Anders Majgaard, der kørte for Number 1 Racing i to Peugeot 308 EPO1 racere, er nu klar til at tage hul på 2010 sæsonen.
De fortsætter begge hos Number 1 Racing, og det bliver igen i 308 racerne, som ved gårsdagens test på Jyllands-Ringen viste at de stadig var fuldt konkurrencedygtige.
 

Både David Falch og Anders Majgaard testede hele tirsdagen, hvor de fik afprøvet materiellet under meget skiftende forhold, der strakte sig fra tør bane og forårssol til både regn, slud og sne!


Anders Majgaard.
(Foto: Motorsporten.dk)

Begge kørere satte under formiddagens testkørsler, der foregik på tør bane, tider der ville have sikret dem den forreste startrække hvis man sammenligner med sidste års tider.
Derfor var der naturligvis god tilfredshed både hos kørerne samt i teamet generelt, og de føler sig godt forberedt til sæsonens to første løb der køres den kommende weekend på Jyllands-Ringen i forbindelse med 'Åbningsløbet', hvor klassen i øvrigt skifter navn fra Advan Cup tilbage til Yokohama Cup.

"Henover vinteren har vi haft bilerne helt skilt ad, for at nå alt det vi ikke nåede at få klar til sidste sæson, så både kørerne og alle mekanikerne havde set frem til denne test, for og se om alt arbejdet havde båret frugt" - udtaler sportsdirektør Lars Vendelbo - "heldigvis gik testen godt, kørerne fik afprøvet en del nyt på bilerne, og det ser rigtig fornuftigt ud, så alle vinterens anstrengelser har bestemt ikke været spildt!"


David Falch.
(Foto: Motorsporten.dk)

Ved gårsdagens testkørsler var teamets to Peugeot 308 EPO1 racere endnu ikke blevet dekoreret, så vi må vente til weekenden med at se 2010 designet.

Tidsplan

Lørdag den 24. april:
10:35 træning
14:40 tidtagning

Søndag den 25. april:
12:40 første løb
16:00 andet løb


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Anders Majgaard
 • David Falch
 • Number 1 Racing
 •  
   

  Yokohama Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her