Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jan Magnussen på vej mod Danmark

Danish
Touringcar
Challenge 

20/04/10 

Som så mange hundrede tusinde andre har Jan Magnussen været fanget af askeskyen fra Island. Efter weekendens løb for Corvette i Long Beach skulle Jan Magnussen retur til Danmark, hvor han skulle teste sin BMW sammen med Perfection Racing. Det var den eneste testdag, de havde inden det går løs i DTC på søndag. Men da ingen flyvere lettede, var Magnussen fanget i Californien og kunne derfor ikke deltage i testen.
 

Men nu er der i det mindste ikke længere fare for Magnussens deltagelse i STCC/DTC premieren på Jyllands Ringen på søndag, da Magnussen tirsdag er landet i Barcelona.

Transport derfra har det ikke været muligt at arrangere, hvorfor Jans bror Erik mandag eftermiddag startede i en bil fra Roskilde for at køre til Barcelona og hente Jan.

Langt fra den bedst tænkelige opstart til STCC/DTC men i det mindste får de danske fans lov at nyde Magnussens talent på Jyllands Ringen.


Læs mere om:
 • Jan Magnussen
 • Perfection Racing
 • Jyllandsringen
 • 25/04/10 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her