Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Brawn forbavset over Schumacher

Formel 1 
21/04/10 

Ross Brawn indrømmer at han er overrasket over Michael Schumacher kvaler i Shanghai. Mens Schumacher var maginalt efter hold kammerat Nico Rosberg i Shanghai og i de tre første Grand Prix’er og sluttede i Shanghai omkring et lille minut efter Nico Rosberg, kigger man nu i Mercedes teamet om der kan være noget helt andet galt. Og nu har Mercedes motorsports chef også udtalt sig om hvad der kan været galt.
 

Michael Schumacher har kørt så langsomt at Norbert Haug mistænker bilens chassis for at have en fejl. Han har allerede fortalt pressen at den 41-årige multi verdensmester vil få et helt nyt og frisk chassis til løbet i Barcelona.


Ny bil til Michael Schumacher i Spaniens GP
(Foto: Mercedes GP)

Norbert Haug sagde blandt andet ” Giv os en chance til at tjekke den nye teori, til vi har en forklaring”. Teamchef Ross Brawn som har arbejdet med Michael Schumacher både hos Benetton og Ferrari indrømmer der kan være et problem og siger kort ”fart er et problem”.

Og han forsætter ” Michael’s problemer er vanskelige at forstå, indtil nu er han kommet tættere og tættere op Nico Rosberg, men det der skete i Kina er slet ikke til at forstå” slutter Ross Brawn.

Selch

Læs mere om:
  • Michael Schumacher
  • Nico Rosberg
  • Mercedes GP
  •