Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Katherine Legge med i ny FIA kommision

Diverse 
21/04/10 

En af de få kvindelige kørere som begår sig på højt niveau i den internationale motorsport er Katherine Legge. Hun kører igen i år i den tyske DTM serie for Audi hos Team Rosberg. Hun har nu sagt ja til at fylde en del af fritiden med en position som kørerrepræsentant i en nystartet FIA kommision - Women & Motor Sport Commission - WMC.
 

FIA har fornylig startet WMC som skal arbejde hen mod at få flere kvindelige aktive kørere med som deltagere i alle aspekter indenfor motorsport, som FIA udtrykker det.

Og her har Katherine Legge sagt ja til at være med som repræsentant for de kvindelige kørere. Den tidligere rally-stjerne Michèle Mouton er udpeget som præsident for kommisionen som får Frédérique Trouvé fra FIA som daglig leder og koordinator.

Udover selvfølgelig at få flere kvindelige aktive kørere med som deltagere i diverse motorsportsklasser, så skal der skabes strategier og politikker for hvordan man vil uddanne og træne flere kvindelige kørere til at være med på topniveau. Her ser FIA gerne at kvinder også kommer mere frem som aktiver på alle niveauer inden for motorsport.

Dons

Læs mere om:
  • Katherine Legge
  •