Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

3 lokale kørere med i WTCC løbet i Marokko

WTCC 
21/04/10 

Næste afdeling af WTCC mesterskabet skal som bekendt køres i Marokko. Landet har i forvejen Mehdi Bennani med i serien hvor han kører i en BMW 320 indsat af Wiechers-Sport. Og som det næsten er ved at være kutyme, så udstedes der ekstra pladser til lokale kørere ved afdelingerne rundt omkring. Det er også tilfældet i Marokko hvor 3 lokale kørere kørere får chancen. De har alle fået plads i hver deres Chevrolet Lacetti.
 

Totalt ukendte for os, men på de hjemlige breddegrader er de kendte inden for motorsport. Ismaïl Sbaï, Youssaf El Marnissi og Larbi Tadlaoui har alle fået chancen for at deltage i WTCC afdelingen i Marokko der køres om godt halvanden uge.

De tre kørere har fået plads hos det schweiziske team Maurer Motorsport der lægger bil til de tre kørere. Ved denne lejlighed kører de tre kørere under et til lejligheden oprettet teamnavn - Morocco Team.

De tre kørere er rimeligt kompetente. Ismaïl Sbaï og Youssaf El Marnissi vandt sammen Legends Cars World Championship i sidste sæson. Og sammen med Larbi Tadlaoui vandt de sammen det lokale klubmesterskab.

Dons

Læs mere om:
  • Marrakech (gadeløb)
  • 02/05/10 - Marrakech (gadeløb) - WTCC
  •