Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Daniel Lundgaard genvandt tronen

Go Kart 
20/04/10 

- i Baltic Rok Cup (Junior klassen)
Daniel Lundgaard vandt i 2009 Baltic Rok Cup efter en spændende kamp i finalen, men i 2010 udgaven havde Daniel bestemt at det ikke skulle være lige så spændende, han vandt suverænt tidtagning samt alle 4 heat på Grindsted Gokart Bane, dog var bagenden af hans Kosmic Kart i finalen kraftigt overvåget alle 30 omgange af en hårdt pressende Rasmus Martinussen, der dog aldrig fik fremprovokeret en fejl hos en meget stabil kører foran sig.
 

Hvert år samles de bedste ROK Cup kørere fra hele verden til en World Cup i Italien, hvor Daniel fik en flot 5. plads i 2009 udgaven. Deltagerne her kommer fra alle de lande, hvor der afvikles nationale ROK-løb og ved sæsonens slutning udtages de to bedste fra hvert land til World Cup'en.
Men fordi Baltic ROK Cup var et internationalt løb i serien, havde arrangørerne bag World Cuppen en helt særlig invitation parat til vinderen, Daniel Lundgaard: Fri deltagelse i World Cuppen i Italien til efteråret!


(Foto: Lundgaard Racing)

Daniel udtaler at en podieplacering til World Cuppen i oktober er en klar målsætning, efter det flotte resultat i 2009 udgaven.

Lundgaard Racing


Læs mere om:
  • Daniel Lundgaard
  •