Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Renault DTC Light Cup

Siepmann melder klar

Renault DTC
Light Cup 

20/04/10 

Århusianske Christian Siepmann debuterer i dansk banesport, når sæsonen starter på FDM Jyllandsringen den 24-25. april.
Det bliver udlevelsen af en mange år gammel drøm, når Christian Siepmann og hans team, CS Racing, stiller til start i Renault Clio DTC Light Cup i næste weekend. "Det er nok 40-års syndromet", griner Christian. "Jeg har altid gerne villet dyrke motorsport, og i efteråret mente min kone, at børnene var gamle nok til at jeg kunne få lov - og så var det bare om at få startet."
 


Christian Siepmann udlever drengedrømmen, når han den 24-25. maj debuterer som racerkører på FDM Jyllandsringen.
(Foto: Gripping Media)

Allerede i efteråret blev bilen købt - Claus Christensens mesterskabsbil, så udgangspunktet er helt sikkert i orden. Vinterperioden er gået med at bygge det lille racerteam op og skaffe sponsorer. "Det er vigtigt for mig, at jeg har 100% styr på hvad der foregår og hvordan tingene skal forløbe, så der ikke kommer en grim overraskelse lige pludselig."

De seneste par uger har man kunnet se CS Racing på både Padborg Park og Jyllandsringen, hvor de indledende testkilometre er blevet kørt.
"Sidste år nåede jeg lige at prøve bilen på Padborg Park, men Jyllandsringen er helt ny for mig - så det har lige taget nogle omgange at lære linierne", fortæller Christian, der for nylig fik sin banelicens.


Onsdag den 14. april trænede Christian Siepmann på FDM Jyllandsringen forud for sin debut i Renault DTC Light Cup.
(Foto: Gripping Media)

Den 14. april blev der testet på Jyllandsringen, og den nydekorerede bil tilbagelagde en masse omgange med sin nye ejer bag rattet. I løbet af dagen raslede omgangstiderne støt og roligt ned, og det var en fortrøstningsfuld kører, der kunne evaluere efter en testdag i strålende solskin: "Jeg er meget positiv. Tiderne bliver bedre og bedre; der er stadig meget at arbejde med, men det går fremad."

Bilens tidligere ejer, Claus Christensen, har været en stor hjælp for teamet under hele forberedelsen til 2010-sæsonen. "Claus er jo nærmest en slags mentor for mig", smiler Christian. "Hvis ikke vi havde haft alle hans råd og staldtips, havde vi ikke været så klar på nuværende tidspunkt."

CS Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Christian Siepmann
  •