Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA GT

Nygaard starter som 20'er

FIA GT 
17/04/10 

Der er dansk deltagelse i FIA GT1 mesterskabet som kører første runde i Abu Dhabi. Christoffer Nygaard er kommet til hos Young Driver AMR teamet hvor han kører i en Aston Martin DBR9. Desværre for Nygaard blev den første kvalifikation problematisk - især på grund af et uheld på banen.
 

Her kørte Natacha Gachnang af og det stoppede tidtagningen til kvalifikationsløbet - og ligesom i Formel 1 er der kørere der bliver elimineret. Og her nåede Nygaard ikke nok med rundt hvilket gjorde at han blev placeret på en 20. plads.

Det var Nygaards første kvalifikation i den stærke racer med 600 hestekræfter. Problemer med motoren hindre danskeren i at være med fremme efter ellers at have været med i midterfeltet. "Vi havde en god strategi, som kunne have fået os frem i top 8," siger Stefan Mücke der deler bilen med Nygaard. "Jeg starter kvalifikationsløbet og vi helt sikkert få et spændende løb fra 20. pladsen," siger Mücke.

Benji

Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Stefan Mücke
  •