Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 NEC

Stor dag for KEO Racing i første NE Cup løb

Formula Renault
2.0 NEC 

17/04/10 

Formel Renault NE Cup mesterskabet er skudt igang idag på Hockenheim banen.
For danske Kim Olsen og KEO racing kunne mesterskabet ikke få en bedre start - med en suveræn sejr i første løb, trods et par indledende vanskeligheder!
 

Deres nye kører Ludwig Ghidi fra Belgien har under alle træninger været hurtigst, og kørte bedste kvalifikation til 1.løb idag lørdag. Men blev sat tilbage til en 5.startplads for en mindre detalje på raceren, der ikke stemte overens med reglementet. Trods dette vandt Ludwig altså løbet for KEO racing. Stærkt!

Brødrene Schilling, Daniel og Dear, der også starter for KEO racing, fik henholdsvis 9. og 11. hurtigste kvalifikations tid af de ialt 17 kørere, og sluttede 1. løb som 6. og 9. i deres model 2009 racere.

Men de 2 brødre er også kommet på plads i sidste øjeblik op til løbet, og har haft meget lidt træning forud. Om de begge har en fast aftale på plads for hele sæsonen med KEO racing er endnu ikke bekræftet.

Mikkel Mac kvalificerede egentlig ind for sit nye team KTR på en 5.plads, foran sin holdkammerat. Men blev rykket op på en startplacering som nummer 3. Mikkel sluttede løbet idag på 4.pladsen som bedste KTR kører. Også en flot præstation af unge Mac.

2.løb afvikles søndag formiddag .

Resultatet af første løb

1. Ludwig Ghidi, KEO Racing - 25m12,709s
2. Julien Eisenreich, SL Formula + 0,763s
3. Jeroen Mul, van Amersfoort + 9,179s
4. Mikkel Mac, KTR + 9,780s
5. Rogier de Wit, KTR + 17,350s
6. Dear Schilling, KEO Racing + 32,423s
9. Daniel Schilling, KEO Racing + 40,014s

Søren Christensen

Læs mere om:
  • Daniel Schilling
  • Dear Schilling
  • Ludwig Ghidi
  • Mikkel Mac
  • KEO Racing
  • 18/04/10 - Hockenheim - Formula Renault 2.0 NEC
  •