Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Buemi: Ikke så meget at sige til det

Formel 1 
16/04/10 

Sebastien Buemi fik sig noget af en overraskelse da han skulle bremse ned efter langsiden. Begge forhjul sprang mere eller mindre af som to champagnepropper.
 

"Der er ikke så meget at sige til hvad der skete i FP1'eren. Jeg bremsede, hjulene faldt af og det var det," er den kolde kommentar fra Buemi ovenpå det der nok må siges at være enhver Formel 1-kørers værste skræk. Han er dog meget skuffet over at der igen er problemer med raceren. "Jeg må sige at jeg igen er meget skuffet over at jeg ikke har mulighed for at køre alle de tre timer der var mulige på grund af en fejl som ikke var min," siger en meget skuffet Buemi der i starten af sæsonen i den grad er blevet sat i skyggen af sin holdkammerat.

Fejlen blev fundet da raceren var tilbage - der var forsøgt at bygge en ny konstruktion på forhjulsophænget og den kunne simpelthen ikke klare belastningen. "Vi har løst problemet hvilket de mange omgange som Jaime har kørt i eftermiddag bekræfter," siger Giorgio Ascanelli. Buemi fik dog ikke mere køretid i den anden træning da der var mange følgeskader efter uheldet i den første træning.

Benji

Læs mere om:
  • Sébastien Buemi
  • Zhuhai
  • 18/04/10 - Zhuhai - Formel 1
  • Kinas GP - 1. frie træning
  •