Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Mercedes med ny bil

Formel 1 
16/04/10 

- men først i det spanske GP
Mercedes GP har problemer med deres 2010 bil, forstået i den retning at den ikke er vanevinder som forgængeren der hed Brawn. Mercedes halter lidt efter og det har givet anledning til at opgradere bilen så meget at der bliver tale om en "B" version. Kørerne Nico Rosberg og Michael Schumacher har offentligt svagt antydet at bilen ikke præsterer det den burde. "B" versionen får angiveligt sin debut i det spanske Grand Prix.
 

W01 er ikke helt i topform hvis man skal tro kørerne hos Mercedes GP. Internt har kritikken sikkert været mere højlydt end det pressen har hørt. Teamet er i fuld gang med at lave opgraderinger og det bliver så omfattende en opgradering at bilen får hæftet "B" på modelnavnet.


"B" version ventes klar til Spaniens Grand Prix
(Foto: Mercedes GP)

De områder hvor bilen bliver ændret på, er blandt andet selve hjulbasen. Ydermere vil der komme ændringer på vægtfordelingen, baghjulsaffjedringen og på og omkring gearkassehuset. Det har også været på tale at gøre chassiset smallere, men det kræver en helt ny homologering hos FIA, og det vil Mercedes pt. ikke ofre.

Nogen af de ændringer man i stedet foretager kræver dog en crash-test inden de må anvendes. Hos Mercedes ventes det at "B" versionen kan være klar til Spaniens Grand Prix den 10 maj. Hvor meget ændringer hjælper er dog ikke til at sige. De andre teams arbejder selvfølgeligt også med store forbedringer frem til den europæiske del af sæsonen.

Dons

Læs mere om:
  • Michael Schumacher
  • Nico Rosberg
  • Mercedes GP
  •