Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Robertson Racing godt på vej tilbage

ALMS 
15/04/10 

American Le Mans SeriesRobertson Racing som nærmest er et familieteam, i hvert fald på kørersiden, er ved at have bilen klar igen efter en noget heftig ulykke på Sebring banen i forbindelse med årets første ALMS løb. Robertson Racing kørerne er David Robertson og fruen, Andrea Robertson, samt David Murry. Fruen springer dog over denne gang, da løbet i Long Beach er så kort at der ikke er behov for 3 kørere. Til gengæld lægger teamet op til at der skal testes rigtig meget denne gang.
 

Det yderst populære team blandt publikum, Robertson Racing, er godt på vej tilbage. Teamet fik i særdeleshed ødelagt raceren i forbindelse med 12 timers løbet på Sebring. Siden har bilen, én Ford GT, har totalt skilt ad og er blevet genopbygget fra bunden. Teamet deltog godt nok i 12 timers løbet på Sebring, men kun fordi en ekstraordinær indsats fra teamets mekanikere gjorde at man i det hele taget kunne stille op.


Robertson bilen "slog" sig rigtig meget på Sebring banen
(Foto: Motorsporten.dk)

Bilen er nu genopbygget og teamet vil under den test og træning der er i forbindelse med ALMS løbet i Long Beach, køre så meget som muligt for at få testet bilen igennem. Og det er nødvendigt for der er netop i Long Beach et reduceret test- og træningsprogram.

Teamet indrømmer også at tiden ikke har slået helt til i genopbygningsfasen, og at man blive nødt til i et større omfang at støtte sig til data fra de 2 gange teamet tidligere har kørt på banen med netop denne bil. Teamet er dog ret fortrøstningsfulde forud for løbet.

Dons

Læs mere om:
  • Andrea Robertson
  • David Murry
  • David Robertson
  • Robertson Racing
  • Long Beach
  • 17/04/10 - Long Beach - ALMS
  •