Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Peter Olsen og Tim Svanholt kørte race på Carlsberg

Diverse 
15/04/10 

Weekendens Carlsberg Racing Festival var en meget stor succes, der også indbragte en rekord stor sum af ca. 2 millioner kroner til Røde Kors. Ca. 65.000 gæstede Carlsberg, og folk stod i lange køer for at få en plads ved siden af en de ca. 25 racerkørere der var chauffører i forskellige biler, heriblandt var altså vores lokale kørere Peter Olsen fra Havdrup og Tim Svanholt fra Øm.
 

Peter Olsen der har være aktiv i dansk banesport i mange år, kører i år om DM guldet i Yokohama Cup. Sidste år blev det en 3. plads og i 2008 blev det til en 2. plads, så mon ikke 2010 er året der gerne måtte indbringe en 1. plads!

Tim Svanholt og Per Henriksen trak det længste strå i 2009, og fik det eftertragtede guld hjem i DM rally, denne guldmedalje har de naturligvis i sinde at forsvare i år, men begge teams har tilgengæld haft rigelig mulighed for opvarmning i weekenden. Samlet kørte de 2 kørere ca. 180.000 kr. ind alene, det svarer til ca. 400 omgange og ca. 200 forskellige passager til hver kører.

Så udover at blive godt rundtosset og trætte i armene, ja så har de fået en masse god køretræning som de forhåbentlig får glæde af i år.

Peter kørte hele weekenden i sin egen Peugeot 307. Lørdag formiddag så det dog lidt skidt ud, eftersom gearkassen gik i stykker på Peugeot ´en, dette stoppede dog ikke Peter i den gode sags tjeneste - hans team skiftede gearkassen i en fart, og så kunne han fortsætte det gode arbejde med masser af glade og betalende gæster i vognen.

Tim Svanholt kørte i en VW Polo fra den tyske Polo Cup serie, søndag middag trængte denne dog til nye bremser og i den tiltrængte pause fik Tim lejlighed til at hilse på Hans kongelige højhed Prins Joachim, prinsesse Marie, prins Nikolaj og prins Felix, Prins Joachim som er protektor for Røde Kors havde taget familien med på "søndagstur" til Carlsberg, og naturligvis skulle drengene have sig en tur rundt på Carlsberg i feltets vildeste og dyreste bil, en Bugatti Veyron til "små " 24 millioner kroner, her var Tim "assistent" for prinserne og fik hjulpet dem med hjelme, selepuder, seler og hvad der ellers hører til en super sej raceroplevelse i fantastiske omgivelser på Carlsberg.


Læs mere om:
  • Peter Olsen
  • Tim Svanholt
  •