Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault 2000 England

Kasper Krogh gør det godt for Anglo

FR 2000 UK 
14/04/10 

Formula Renault 2000 EnglandPå sit første besøg på Silverstone har Kasper Krogh fået en fantastisk start på sin første sæson i det engelske Formel Renault mesterskab.
 

Kasper brugte det meste af morgenen på nogle meget brugte dæk og sluttede omkring 7. pladsen i den officielle test forud for første afdeling på Brands Hatch. Efter frokost satte teamet nogle nye dæk på og indenfor nogle få omgange faldt Kaspers omgangstider som gjorde ham til nummer 6. Efter et kort kig på data kørte han sig videre op til 4. pladsen foran Josh Webster og Alice Powell hvor han forblev indtil de sidste minutter af sessionen, hvor han sluttede på 6. pladsen da nogle kørere satte hurtigere tider på nye dæk.


(Foto: Jakob Ebrey)

”Kasper kigger på data og lytter til det han bliver fortalt, og så går han ud og sætter hurtige omgangstider,” siger teamchef Steve Clark. ”Det er lige hvad vi har brug for.”

Det som gør Kaspers præstation endnu mere imponerende er at det hans første tur rundt på banen mens alle andre kørere har kørt mange omgange på den kendte internationale bane.


(Foto: Jakob Ebrey)

Teamet tager nu til Brands Hatch med høje forventninger til det første løb. ”Kvalifikation er så vigtigt på Brands, et par få tiendedele skiller de ti første, så Kasper skal have det bedste ud af sine dæk, hvor de har tre-fire omgange af toppræstation, så hvis Kasper får det rigtigt kunne han være med på en af de forreste rækker til starten på sæsonens første løb,” siger teammanager Julian Tanser.

Benji

Læs mere om:
  • Kasper Krogh
  •