Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Swedish Touring Car Championship

Mattias Ekström i STCC

Swedish
Touring Car
Championship 

14/04/10 
Yokohama

En af Audis absolutte topkørere i den tyske DTM serie, vender nu for alvor blikket mod hjemlandet Sverige. Han skal deltage i STCC, men ikke som kører. Sammen med teamchef Tobias Johanssons eget team, Borvallen Motorsport, og Möller Bil Motorsport, har Mattias Ekström startet Mattias Ekström Juniorteam, som vil være repræsenteret i to klasser i Sverige.
 

Mattias Ekström Juniorteamet blev præsenteret i mandags, og her blev kørerne også præsenteret. Teamet vil stille op i både JTCC og STCC. For JTCC gælder det at man har 3 biler klar til start. Kevin Engman skal køre teamets enlige Audi A3, mens Richard Javanainen og Gustav Rickhamre skal køre i hver sin VW Goldf.

I STCC kører teamet med 2 stk. benzindrevne SEAT Leon biler. De skal køres af Roger Eriksson og Dick Sahlén. Bilen som Roger Eriksson skal køre er faktisk hans egen bil fra tidligere sæsoner, men er nu solgt til Mattias Ekström Juniorteam, og har fået en opfattende opgradering, så den er mangen til den nyindkøbte bil som Dick Sahlén skal køre i.

Dons

Læs mere om:
  • Mattias Ekström
  •  
     

    Swedish Touring Car Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: