Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 German

Oschersleben - race 2

Formel 3 DE 
11/04/10 

Flot søndagsløb af Magnussen og Sørensen
Kevin Magnussen fører ATS Formel 3 serien samlet efter den første løbsweekend i serien på Oschersleben. Med et klogt disponeret løb, sluttede Kevin på 3. pladsen i søndagens afdeling, igen foran Daniel Abt.
Marco Sørensen sluttede efter et ligeså godt løb på en 6. plads, men næsten vigtigst af alt var han foran sin holdkammerat og kørte hurtigere omgangstider. Marco var også bedste Mercedes kører.
 

Så med denne gode premiere på serien, tegner det godt for begge vore danskeres fortsatte færd i det tyske Formel 3 mesterskab.

Næste løbsweekend i serien køres om en måned på Sachsenring, syd for Leipzig i det østlige Tyskland. Indtil da har Marco Sørensen chancen for at teste noget mere i sin racer.
Så på Sachsenring vil vi sikkert se begge danskere i toppen af feltet.

Søren Christensen


Korrektion:

Kevin er nr. 2 i det samlede mesterskab med 16 point. Tom Dillmann fra Frankrig fører mesterskabet med 18 point (3. plads 10/4 = 6 point, 1. plads 11/4 = 10 point, poleposition 10/4 = 1 point og hurtigste omgang 11/4 =1 point)

Mads Carstens

I skriver i artiklen om ATS Formel 3 - Oschersleben Race 2, at Kevin Magnussen blev nr. 3 og Marco Sørensen nr. 6. Jeg har lige været inde på ATS Formel 3s hjemmeside, og her står de til henholdsvis 2. og 5. pladsen.

Jan Kragbæk


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Marco L. Sørensen
  • Brandl-racing
  • Motopark Academy
  • Oschersleben
  •