Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Vision Racing og Panther Racing fælles i indsats

IndyCar
Series  

11/04/10 

- foreløbig dog kun i et løb
De to teams Vision Racing og Panther Racing finder sig, men kun til et enkelt løb i Indy Car Series i første omgang. Det er selvfølgelig det berømte Indy 500 løb der her er tale om. Det kan dog komme på tale at man også i resten af sæsonen kan arbejde sammen. Det kræver dog at en enkelt detalje bliver bragt i orden, nemlig økonomi.
 

Tony George som ejer Vision Racing har siden sit brud med bestyrelsen på Indianapolis Speedway sidste år, arbejdet hårdt på at få sit Vision Racing team ud at køre. Det er dog ikke lykkedes for Tony George at skaffe penge til dette projekt.

Det er dog lykkedes for Tony George at skaffe penge til et enkelt løb, nemlig det berømte Indy 500 løb. Tony George har forhandlet sig frem til et ét-løbs samarbejde med John Barnes som står i spidsen for Panther Racing. Dermed kan de teams etablere et midlertidigt 2-bils team. De stiller hver med en kører og for Vision Racing er det Ed Carpenter der skal køre, mens Dan Wheldon sidder bag rattet i Panther Racing bilen.

Panther Racing kører med i ICS hele året med Dan Wheldon, men John Barnes vil gerne arbejde sammen med Vision Racing som udgjorde et stærkt team i sidste sæson.

John Barnes udtrykker håb om at samarbejdet kan udvides til at omfatte resten af sæsonen udover Indy 500. John Barnes mener at kompetancer hos Vision Racing er så stærke at begge teams i sidste ende kan nyde godt af et samarbejde.

Ed Carpenter er tilmeldt hos Panther Racing, men vil i Indy 500 løbet stille op for Vision Racing.

Dons

Læs mere om:
  • Dan Wheldon
  • Ed Carpenter
  • Panther Racing
  • Vision Racing
  •