Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Sportscar racing

Rob Huff holder formen vedlige med 3 sejre

Sportscar racing 
10/04/10 

WTCC køreren Rob Huff er lige som alle andre WTCC ramt af aflysning af den afdeling der skulle have været kørt i Mexico. Aflysningen skete på grund af at man havde problemer med oversvømmede områder og ikke mindst at arrangørerne desværre ikke kunne garantere for sikkerheden for kørerne uden for banen. Rob Huff har i stedet været gæstekører i en lidt speciel klasse i England, her vandt han alle 3 heats.
 

Den meget lange pause i WTCC serien har gjort at flere kørere måske ikke får kørt de nødvendige kilometer i en racerbil. Men det har Rob Huff gjort båd på ved at deltage i den engelske Ginetta G50 Cup.

Ginetta G50 Cuppen køres som support løb til den engelske BTCC serie, og her deltog Rob Huff da der blev afviklet løb på Thruxton banen i påsken. Og det gjorden han særdeles godt.

Udover at tage poleposition til to af de tre heats med efterfølgende sejre, så præsterede han også at i det tredje heat hvor startrækkefølgen vendes om, at køre sig op gennem feltet og vinde det heat også. Så ialt 3 sejre i en enkelt afdeling til Rob Huff i Ginetta G50 Cuppen.

Det var Rob Huffs første besøg på Thruxton banen i godt 7 år. Rob Huff skal dog også køre noget mere afslappet inden det går løs i WTCC igen. Han skal også køre i en 1973 MG Roadster på Brands Hatch. Næste WTCC afdeling køres først d. 2. maj i Marokko.

Dons

Læs mere om:
  • Robert Huff
  • Thruxton
  •