Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

Så går det for alvor løs

Langstreckenpokal 
09/04/10 

- for GRC Racing
Lørdag den 10. april starter GRC Racings indsats i den tyske langdistanceserie VLN på Nürburgrings legendariske Nordschleife - ”Det grønne helvede”.
GRC Racing har i år planer om konsekvent at deltage med to biler.
 

Teamets Aston Martin Vantage V8 viste sig endelig helt klar under 24-timers løbet i Dubai i januar, og Spano Rennsport Techniks BMW 120d fortsætter også under GRC Racings vinger. Spano Rennsport Technik stiller fortsat med det tekniske team til begge biler.


(Foto: GRC Racing)

”Det bliver fantastisk at komme i gang igen”, siger Teamchef Jan Kalmar. ”Specielt glæder vi os over, at vores Aston Martin endelig er klar efter den gennemgribende ombygning. Ny motor, ny gearkasse og masser af karosseridele udskiftet med kulfiber gør os meget optimistiske med hensyn til bilens performance. Men også BMW'en, der sidste år gav os adskillige podieplaceringer, med andenpladsen i sidste afdeling af VLN som den absolutte triumf satser vi på fortsat kan være med i topstriden i klassen”.

I løbet køres Aston Martin af Harald Nordeng og Jacob Thomsen mens det bliver russerne Ilya Melnikov og Vadim Kogay der deler BMW'en.


(Foto: GRC Racing)

”Det har traditionen tro været en lang vinter, men vi har brugt tiden effektivt, så bilerne er klar, teamet er klar og motivationen er helt i top,” fortsætter Jan Kalmar. ”Vi har helt vildt mange nye tiltag på vej. Mange nye kørere, som f.eks. de to russere i den kommende weekend er på vej til teamet, og i løbet af foråret vil vi modtage vores nye truck. Men meget mere om det senere”.

GRC Racing var desværre forhindret i at deltage i VLN-seriens første afdeling for to uger siden, så VLN 2 bliver det første rigtige løb på hjemmebanen i år.

Selve løbet startet lørdag den 10. april kl. 12, men allerede kl. 8.30 starter træning og kvalifikation.

GRC Racing
Peter Hindsgaul


Læs mere om:
  • Jacob Thomsen
  • Jan Kalmar
  • GRC Racing
  • Nürburgring
  • 10/04/10 - Nürburgring - Langstreckenpokal
  •