Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Forår i luften

Diverse 
08/04/10 

Glimt fra onsdagstesten på Padborg Park
Et sikkert tegn for mange om at det er forår, er at bøgen springer ud, men for os motorsportsfans er tegnet at testkørslerne og præsentationerne begynder.
I går blev der testet på Padborg Park, som har genoptaget deres faste rutine med åbne testdage om onsdagen, noget en halv snes kørere benytttede sig af.
 

To ting vakte særlig opmærksomhed under gårsdagens test

Først og fremmest var det den regerende Clio Cup mester Claus Christensen der præsenterede sin nye racer, valget er faldet på en Porsche 997 GT3, og den blev testet af både den tidligere ejer samt selvfølgelig Claus Christensen selv - og efter smilet at dømme, så var det noget der duede!


Claus Christensen under den første prøvetur i sin nye Porsche racer.
(Foto: Motorsporten.dk)

Claus Christensen stiller op i Special Saloon Car klassen i år med Porsche raceren.

Også Claus' vinderbil fra sidste sæson - Renault Sport Clio III raceren var ude og teste på Padborg Park i går, det var med den nye ejer bag rattet.


Christian Siepmann har overtaget Claus Christensen's Clio Cup racer.
(Foto: Motorsporten.dk)

Den nye ejer af Clio raceren er Christian Siepmann der i år får sin debut som racerkører, men han er dog ikke helt ny inden for sporten, da han tidligere har været en af Claus Christensen's faste støtter.

Den anden ting der vakte opsigt på Padborg Park var lidt af en 'bombe'!
For ganske få dage siden blev det besluttet at den tidligere go kart kører Christina Nielsen i år skulle køre i Formel Ford klassen.
Da Christinas's far - Le Mans køreren Lars Erik 'hjulspin' Nielsen - er medejer af den danske Aquila 'racervognsfabrik' i Gram, er valget naturligvis faldet på dette mærke.


Christina Nielsen var flyvende på Padborg Park!
(Foto: Motorsporten.dk)

Christina prøvede Aquila Formel Ford raceren en gang sidste år, og allerede her ved testen på Padborg Park fandt hun hurtigt rytmen i både bilen og banen!

Blandt de mere 'gamle og garvede' kørere var den tidligere Advan Cup mester Kim Lund Johansen, der tager endnu et år i Point S Peugeot 307 raceren.


Kim Lund Johansen i sin 'gamle' Peugeot 307.
(Foto: Motorsporten.dk)

Knapt så gammel, men efterhånden også garvet i Spider Cup klassen, kan man vel godt tillade sig at kalde Søren Mosebo. Han testede i går med Peugeot 207 Spideren, der til denne sæson har mistet sin ellers meget markante røde farve.


Søren Mosebo gav Spider'en alt hvad den kunne trække.
(Foto: Motorsporten.dk)

Søren Mosebo var blandt dagens flittigste testere, og der hersker vist ingen tvivl om at han gerne vil vinde mesterskabet til Aggerholm Biler i år!

Foruden ovennævnte kørere var der også tre af de charmerende Legends Cars på banen, og de tre herrer havde god grund til at teste, for kampen i klassen bliver hård i år.
Tom Pedersen fra Padborg Park, der er bagmanden for klassen, oplyser at der nu er 21 Legends Cars biler i Danmark.
(Foto: Motorsporten.dk)

Padborg Park fortsætter sæsonen igennem med at holde åbne testdage om onsdagen!


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Christian Siepmann
  • Christina Nielsen
  • Claus Christensen
  • Kim Lund Johansen
  • Søren Mosebo
  •